Marazzi е најпознатиот бренд во индустријата за вештачки гранитни и керамички плочки. Преку присуството во повеќе од 140 земји е глобално признаен како синоним за квалитетни керамички плочки со врвен дизајн. Го симболизира најдоброто од италијанскиот стил и производство по најсовремени методи.


Повеќе од 70 години, брендот ARDEX е поим за квалитет и прв избор во градежната индустрија, чиј асортиман нуди конструктивни материјали за сите кои веруваат во сигурна и идеална изведба, воедно и познат како број еден бренд во големопродажбата.


Kolpa San е водечки производител на опрема за купатила во Централна и Југоисточна Европа. Kolpa San бањите, како и големиот број на материјали од програмата "Kerrock", се производи со кои Kolpa со право се гордее. Kolpa Д.Д. се наоѓа во Метлика, северна Словенија.